Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 11. 2013. 20:09 >> 20:10

EVROLIGA

Mancaris spasio prvaka Evrope

Zelena Gora je bila na korak od senzacije, pošto je dvije sekunde prije kraja vodila protiv prvaka Evrope Olimpijakosa u Atini sa 77:76, ali je posle tajm-auta Mancaris pogodio trojku za veliko slavlje grčkog tima - 79:77.

Prethodno je prednost gostima donio je Ejenga, ali tim trenera Mihaila Uvalina nije imao sreće u dvorani "Mira i prijateljstva".

Printezis sa 21, Spanulis sa 18 i Lojeski sa 13 poena bili su najefikasniji u Olimpijakosu, dok su Zelenu Goru predvodili nap Dragićević sa 18, Čel sa 15 i Ejenga sa 13 poena.

Crveno-bijeli tako imaju maksimalan učinak poslije pet kola, dok su Poljaci doživjeli četvrti poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније