Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

22. 04. 2021. 22:46   >>  23:07

EUROLIGA

Efes i Milano na korak od završnice

Košarkaši Efesa poveli su sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Eurolige, pošto su na svom terenu pobijedili ekipu Reala iz Madrida sa 91:68 (22:13, 22:19, 21:13, 26:23).

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je srpski košarkaš Vasilije Micić sa 23 poena, četiri skoka i tri asistencije, Šejn Larkin je postigao 21 poen uz pet asistencija, a Rodrig Buboa je dodao 11 poena uz šest asistencija.

U ekipi Reala bolji od ostalih je bio Trej Tompkins sa 17 poena, Rudi Fernandes je upisao 11 poena, a Usman Garuba je dodao devet poena uz šest skokova.

Efes je prvi meč u seriji koja se igra na tri pobjede, dobio rezultatom 90:63.

Treći meč biće odigran u Madridu, 27. aprila.

Košarkaši Milana poveli su večeras sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, pobjedivši na svom terenu ekipu Bajerna sa 80:69 (26:12, 21:17, 18:24, 15:16).

U ekipi Milana najbolji učinak imao je Kevin Panter sa 20 poena, Serhio Rodriges je postigao 13 poena uz četiri asistencije, dok je Šejvon Šilds upisao 12 poena.

Najefikasniji u njemačkoj ekipi bio je Vejd Boldvin sa 23 poena i sa po šest skokova i asistencija, dok su Vladimir Lučić, Džejlen Rejnolds i Džejms Gist upisali po 11 poena.

Milano je prvi meč četvrtfinala dobio rezultatom 79:78.

Četvrtfinalna serija igra se na tri pobejde, a treći meč na programu je 28. aprila u Minhenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније