Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 12. 2013. 08:56 >> 08:56

VUČEVIĆ ODMARAO

Poraz Orlanda, prekinuta serija Majamija

Seriju zahuktalog Majamija protekle noći prekinuo je Detroit, Orlando je izgubio od Filadelfije poslije dva produžetka, Vučević je pauzirao zbog povrede članka, Pekovićeva Minesota nije igrala...

U uzbudljivom meču u Filadelfiji, domaći su nakon produžetaka savladali Orlando Nikole Vučevića 126:125. Crnogorski centar nije  bio ni rezerva, jer je izvrnuo članak lijeve noge.

Prvi put u NBA istoriji desilo se da su dva rukija upisala trip-dabl učinak na istom meču. Majkl Karter Vilijams iz Filadelfije meč je završio sa 27 poena, 12 uhvaćenih lopti (postavio lični rekord u broju skokova) i 10 asistencija. Na drugoj strani, Viktor Odipo iz Orlanda ubacio je 26 poena, imao 10 skokova (svi defanzivni) i isto toliko asistencija.

Najbolji u ekipi Orlanda bio je Eron Aflalo, koji je postigao 43 poena, što je njegov rekord karijere. I Glen Dejvis je oborio svoj lični rekord ubacivši 33 poena, ali sve to nije bilo dovoljno da dođu do pobjede.

Detroit je uspio da prekine seriju Majamija od deset pobjeda, najdužu u njihovoj istoriji. Pistonsi su slavili 107:97, ček sedmorica njihovih igrača imali su dvocifren učinak. Najefikasniji je bio Kajl Singler sa 18 poena, Monro i Staki ubacili su po 16, Smit i Dženings po 15, Koldvel-Poup imao je 10 poena, a Andre Dramond 10 poena i 18 skokova.

Na drugoj strani Lebron Džejmsj je postigao 23 poena, imao pet skokova i šest asistencija, Majkl Bizli takođe je ubacio 23 poena, dok je Kris Boš imao 14 poena i 6 skokova.

Oklahoma je savladala Sakramento u gostima 97:95, predvođena Kevinom Durentom, koji je postigao 27 poena (8-21 iz igre) i imao 11 skokova, dok je Rasel Vestbruk ubacio 15 poena (7-19 iz igre).

Pobjede su ostvarili još i Boston, Denver, Memfis, Dalas i Golden Stejt.

Rezultati:

Filadelfija – Orlando 126:125, dva produžetka
Majami – Detroit 97:107
Sakramento – Oklahoma Siti 95:97
Boston – Milvoki 108:100
Bruklin – Denver 87:111
Memfis – Finiks 110:91
Dalas – Šarlot 89:82
Golden Stejt – Toronto 112:103

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније