Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ R.B. ]

11. 11. 2021. 15:09 >> 15:11

NAJKORISIJI IGRAČ

Blosomgejm MVP četvrtog kola Evrokupa

Košarkaš njemačkog Ulma Džaron Blosomgejm proglašen je za najkorisnijeg igrača četvrtog kola Evrokupa, prenio je danas sajt takmičenja.

Američki igrač je u pobjedi svog tima na gostovanju kod Cedevita Olimpije (101:96, poslije dva produžetka), upisao 26 poena, 11 skokova, tri blokade i jednu asistenciju, uz ukupan indeks korisnosti 35.

Igrač Lijetkabelisa Gediminas Orelik bio je najbolji strijelac kola sa 31 poenom, u porazu od Hamburga (100:96), najbolji po broju skokova bio je igrač Burse Dejvid Dudžinski (16), dok je po broju asistencija najbolji bio srpski igrač Nikola Radičević iz Lijetkabelisa sa 12 dodavanja.

Najbolji po broju blokada u četvrtom kolu Evrokupa bio je igrač Andore Viktor Arteaga, koji je u pobjedi nad Partizanom (60:61), zabilježio četiri blokade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније