Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

21. 07. 2022. 19:23 >> 19:21

KK SUTJESKA

Vujačić i naredne sezone trener, ugovore produžili Tomašević i Bojić

Darko Vujačić će i naredne sezone biti trener košarkaškog kluba Sutjeska, saopšteno je na zvaničnoj stranici kluba.

Osim njega ugovore ugovore su produžili i Vladimir Tomašević, kao i Bogdan Bojić.

Vujačić je u drugom dijelu prethodne sezone na klupi Sutjeske naslijedio Velimira Gašića i sa klubom ostvario primarni cilj – plasman u NLB ABA2 ligu.

Ekipa je, predvođena Vujačićem, regularni dio prethodne sezone u Prvoj crnogorskoj košarkaškoj ligi završila na prvom mjestu, ali je u baražu za polufinale eliminisana od Podgorice. U ABA2 ligi Sutjeska je stigla do četvrtfinala – na finalnom turniru u Skoplju bolji je bio domaćin – MZT.

Darko Vujačić je bivši igrač Sutjeske, U karijeri je igrao za Vojvodinu, Ibon, Lovćen, Mornar, Igokeu, Muharak iz Bahreina, Peć, Leotar, mađarski Marso, rumunski Pitešti i Ulcinj.

Vodio je Ulcinj i Vlazniju sa kojom je osvojio titulu u Albaniji 2015. godine. Bio je selektor U20 reprezentacije Albanije na Evropskom prvenstvu, B reprezentacije Crne Gore i juniorske reprezentacije Crne Gore.

Tomović je sa druge strane bio jedan od najboljih igrača Nikšićana, sa prosjekom od 15,1 poen, 6.6 skokova i 2,7 asistencija po meču.

Bojić je u ABA2 ligi ubacivao 4,5 poena uz dva skoka u prosjeku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније