Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

15. 02. 2023. 13:13 >> 13:08

NBA

Najavljeni učesnici drugog dana NBA Ol-star vikenda

NBA liga saopštila je učesnike takmičenja u zakucavanju, šutiranju trojki, kao i takmičenju u vještinama.

Kao i svakog NBA Ol-star vikenda i ove godine imaćemo prilike da gledamo najbolje košarkaše svijeta u raznim takmičenjima koji su na programu drugog dana trodnevnog programa.

U takmičenju u šutiranju trojki učesnici su: Damijan Lilard (Portland), Lauri Markanen (Juta), Anferni Simons (Portland), Džejson Tejtum (Boston), Tajris Haliberton (Indijana), Tajler Hiro (Majami), Badi Hild (Indijana) i Kevin Uerter (Sakramento).

U takmičenju u zakucavanjima takmičiće se: Deričo Sims (Njujork), Trej Marfi (Nju Orleans), Mek Meklang (Filadelfija) i Ki-Džej Martin (Hjuston).

U takmičenju u vještinama takmičiće se tri ekipe od po tri člana. Najbolji igrač Milvokija Janis Adetokumbo učestvovaće u ovom takmičenju sa braćom Tanasisom i Aleksom.

U drugom timu će biti Džordan Klarkson, Voker Kesler i Kolin Sekston, a u trećem se nalaze Paolo Bankero iz Orlanda, Džabari Smit iz Hjustona i Džejden Ajvi iz Detroita.

Ol-star vikend zakazan je od 17. do 19. februara u Solt Lejk Sitiju. Ova tri takmičenja su na programu 18. februara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније