Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

06. 05. 2023. 12:55 >> 13:21

NAKON ODLIČNE PARTIJE

Durent o Bukeru: On je vođa ovog tima

Kevin Durent bio je oduševljen igrom svog saigrača Devina Bukera u pobjedi Finiksa nad Denverom (121:114).

Buker je odigrao fantastičan meč i postigao čak 47 poena, 6 skokova i 9 asistencija. Pratio ga je saigrač Durent sa 39 poena, 9 skokova i 8 asistencija.

Durent kaže da Bukera nosi ljubav prema igti i skromnost.

„Nosi ga njegova ljubav prema igri. Skromnost u životu generalno. On je momak koji stvara tim. Sve stvari koje želite kod superzvijezde, on donosi. Ne priča mnogo, ljudi o njemu ne pišu ljubavne priče i ne ističu u tekstovima to što on donosi svakog dana. Ali mi to vidimo i mi to cijenimo“, rekao je Durent.

Kevin kaže da je Buker vođa tima i organizacije. Smatra da svakog dana doprinosi, a da ostali prate njegov put.

Buker kaže da je košarci posvetio cijeli svoj život.

„O tome sam sanjao kao dijete i tome posvetio život. Odselio se mlad od porodice, kako bih jurio momente kao što je ovaj. Moj tata je igrao košarku i bio je veliki fan, ovo je moj put kroz život“, rekao je Buker.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније