Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 02. 2014. 22:04 >> 22:04

EVROLIGA

Barsa slavila nakon produžetka u Istanbulu

Barselona je i protiv Anadolu Efesa nastavila niz trijumfa u Top 16 Evrolige - 89:84 (22:17, 9:16, 15:22, 22:27, 14:9), iako su je samo tri sekunde dijelile od poraza u Istanbulu. Barsa je tako i dalje neporažena u Top16 fazi, dok je Efes praktično izgubio šansu za plasman u narednu fazu jer sada ima skor 2-6.

Domaći su imali dobijen meč, ali su dozvolili ofanzivni skok Dorsiju sekund prije kraja, pa je centar Katalonaca izborio produžetak .

Prethodno je Bred Oleson namjerno promašio drugo slobodno bacanje. U produžetku nije bilo dileme, Barsa je kontrolisala igru i rezultat i došla do pobjede.

Ante Tomić je predvodio goste sa 26 poena i 15 skokova (indeks 40!). Jedini dvocifreni osim hrvatskog centra bili su Huan Karlos Navaro sa 17 poena (11 asistencija) i Kostas Papanikolau sa 10.

U sastavu Efesa, Vasilijadis je ubacio 14, a Gordon 13 poena. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније