Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 02. 2014. 21:45 >> 22:46

EVROLIGA

Kleiza i Mekejleb srušili prvaka Evrope

Fenerbahče je na svom terenu savladao Olimpijakos 78:74 i sačuvao nadu da će se naći u plej-ofu Evrolige. Oba tima poslije osam kola imaju polovičan učinak (4-4), kao i Panatinaikos i Unikaha, a s obzirom na to da Barsa ima 8-0, ova četiri tima će voditi "rat" za tri mjesta koja vode u narednu fazu takmičenja.Svoj evroligaški debi u dresu Fenera imao je Blagota Sekulić. Crnogorski centar je brzo ušao u probleme sa ličnim greškama, pa je igrao 11 minuta i za to vrijeme je postigao 2 poena i uhvatio 4 lopte.

Turski tim je na samo tri minuta do kraja imao +10, ali je strijepio do kraja.  Ipak, poenima Boa Mekejleba i Linasa Kleize domaći su prelomili meč tek u posljednjih 30 sekundi.

Pomenuti tandem je postigao kombinovano 41 poen za tim Željka Obradovića (Kleiza 21, Mekejleb 20), a Litvanac je imao i 8 skokova.

Goste iz Pireja predvodio je Tandem Slukas-Perperoglu sa po 17 poena, dok su po 10 ubacili Mancaris i Printezis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније