Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 03. 2013. 21:35 >> 21:30

ABA liga: Kazne za Petrovića, Oreškovića i Tomasa

Direktor ABA lige Josip Bilić izrekao je danas suspenziju sada već bivšem treneru Cedevite Acu Petroviću zbog ponašanja na meču sa Partizanom u 23. kolu, koji je beogradski tim dobio sa 77:76.

Pored njega, kažnjeni su pomoćnik Dražen Orešković i Marko Tomas.

 

Navedeno je da su razlozi nesportsko ponašanje, psovanje i pokušaj fizičkog obračuna sa crnogorskim sudijom Radomirom Vojinovićem nakon završetka meča.

Pošto je Petrović odmah nakon utakmice podnio ostavku, suspenzija će stupiti na snagu ukoliko preuzme neki drugi klub u regionalnom takmičenju.

Konačne kazne biće objavljene i zvanično u narednih nedjelju dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније