Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

26. 07. 2023. 13:08 >> 13:25

JUTARNjI PROGRAM

Šehović: Nova funkcija u klubu obaveza na koju moram da uzvratim požrtvovanjem

Proslavljeni košarkaš Budućnost Volija, bivši reprezentativac Crne Gore, Suad Šehović govorio je u Jutarnjem programu RTCG-a o svojoj novoj funkciji u podgoričkom klubu.

Nakon kraja igračke karijere bogate trofejima u podgoričkom klubu, gdje je duži niz godina bio i kapiten "plavo-bijelih", Šehović je
od ove sezone zamjenik izvrnog direktora za sportska pitanja Budućnosti.

"Nije bilo nimalo lako, razmišljao sam dugo kao i za svaku odluku važnu u životu. Ovo je jedna od važnijih odluka i kada se sezona završila, sio sam sa porodicom, prijateljima, i bilo je pomiješanih emocija. Nagovaranja da se odigra još jedna sezona, ali poslije nekih 20 dana, odlučio sam da je ovo pravi momenat i da je to momenat u kojem treba da kažem jednoj strani sporta zbogom, a da se uključim na ovaj način u pomoganju Budućnosti i crnogorskoj košarci".

Put od "patika do funkcioneske pozicije" nije baš uvijek lak.

"Ovo su sve nove stvari za mene, ja sve to počinjem da učim, ali trudim se na najbolji način to da radim. Nekada ne bude tako da iz patika pređeš na funkcuionersku poziciju. U razgovoru sa Draganom Bokanom, kada me je pitao "koja je tvoja odluka, da li i dalje želiš da igraš, ili da pređeš na neku funkciju, ili imaš neku treću zamisao". Tražio sam par dana da razmislim, iako sam bio bliži tome da prekinem nego da nastavim. Sačekao me je kada sam mu rekao, i predložio me je za ovu funkciju koju sad obavljam", kazao je Šehović.

Nova funkcija povlači i nove obaveze i odgovornosti.

"To je obaveza na koju moram da uzvratim radom, požrtvovanjem i ovdje ima dosta posla, i da Budućnost predstavljam kako u Crnoj Gori tako i na međunarodnoj sceni na najbolji mogući način", kazao je Šehović u Jutarnjem programu RTCG-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније