Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К

26. 09. 2023. 14:50 >> 14:59

PRED KVALIFIKACIJE ZA FIBA LŠ

Pavićević: Nećemo biti na nivou na kakvom bi trebalo da budemo

Košarkaši Mornara večeras od 20.30h igraju četvrtfinale kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona u Antaliji protiv španskog Obradoira.

Budućnost Voli i Mornar biće ove sezone predstavnici Crne Gore u evropskim košarkaškim takmičenjima.

Budućnost Voli igraće u Evrokupu a Mornar će sezonu otvoriti u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

Mihailo Pavićević, trener Mornara, u najavi za večerašnji meč rekao je da kvalifikacije ne dolaze u dobrom trenutku jer su kasnili sa pripremama.

"Kvalifikacije za Ligu šampiona ne dolaze u dobrom trenutku. Dosta kasno smo krenuli sa pripremama, ali iz objektivnih razloga smo bili primorani na to. Nedostatak vremena će se pokazati kao hendikep u kvalifikacijama iz prostog razloga, jer je ovo nova ekipa i biće potrebno mnogo više vremena za uigravanje, nego ranijih godina", rekao je Pavićević i dodao:

"Nećemo biti na nivou na kakvom bi trebalo da budemo za tako jake kvalifikacije. Ali, ne idemo sa bijelom zastavom, nego da probamo da primijenimo ono što smo radili. Ako to bude dovoljno da napravimo neki rezultat, to je to. Ako ne, da se okrenemo ABA ligi i početku prvenstva".

Mornar će u polufinalu, ako pobijedi večeras, igrati sa boljim iz meča u kojem se sastaju poljska Legija i švajcarski Friburg.

Meč između Obradoira-Mornar igra se večeras od 20:30h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније