Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

09. 04. 2024. 22:15 >> 22:25

USPJESI MURSIJE I UNIKAHE

Četiri crnogorska reprezentativca na fajnl-foru Lige šampiona

Na fajnl-foru FIBA Lige šampiona u Begradu igraće četiri crnogorska reprezentativca - Marko Todorović, Nemanja Radović i Džona Radebau sa Mursijom, te Kendrik Peri sa Unikahom.

Španski timovi su i u večerašnjim revanšima u gostima upisali pobjede, pa nije bilo potrebe da se u majstoricama rješava ko će ići u glavni grad Srbije.

Mursija je sve vrijeme vodila na gostovanju Ludvigzburgu i slavila 85:72. Todorović je ubacio 17 poena i imao šest skokova, Radebau je brojao do 13 i imao isti broj uhvaćenih lopti, dok je Radović upisao pet koševa.

Unikaha je u Grčkoj savladala Promiteas 90:83, a Peri je za 18 i po minuta upisao sedam poena, dvije asistencije, skok i ukradenu loptu.

Mursija i Unikaha će se sudariti u polufinalu, u drugom će igrati pobjednici četvrtfinala Tenerife - Tofaš i Bon - Peristeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније