Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

12. 10. 2023. 16:21 >> 16:21

"PLAVI" PALI U ANKARI

Ilić: Ostaje žal, Turk Telekom se previše lako odvojio

Krilni centar Budućnosti Aleksa Ilić kazao je da je loše prvo poluvrijeme koštalo "plave" poraza u Ankari. Podgoričani su poraženi od Turk Telekoma u drugom kolu Evrokupa 79:77, nakon što su u finišu umalo nadoknadili minus 14.

"Mislim da smo prvi dio odigrali loše, nedovoljno skoncentrisani, Turk Telekom se odvojio previše lako i onda smo čitavo drugo poluvrijeme jurili rezultat", istakao je za klupski sajt Ilić.

Krilni centar "plavih" kaže da ostaje žal, ali da će izvući pouke iz poraza.

"Na kraju smo imali tu šansu za produžetak ili pobjedu, koju nažalost nismo iskoristili. Mislim da je drugo poluvrijeme pokazatelj kako treba da igramo defanzivno i kad smo na nivou u defanzivi možemo kontrolisati utakmice. Ostaje žal, ali nas naredni meč očekuje već u subotu i treba da razmišljamo samo o njemu", istakao je Ilić.

Nema mnogo vremena za tugovanje, jer u subotu u "Moraču" stiže Krka.

"Igramo na domaćem terenu, poznate su naše ambicije u ABA ligi i ulazimo u utakmicu kao favoriti. Moramo da opravdamo ulogu favorita, jer je Krka odigrala odličan meč u prvom kolu protiv FMP-a na gostovanju i time pokazala da i ona ima svoje ambicije i ciljeve", naglasio je Ilić.

Ilić je meč protiv Turk Telekoma završio sa šest poena, osam skokova i blokadom.

"Mislim da mogu još bolje od partije protiv Turk Telekoma, jer ima dosta stvari koje mogu da popravim, kako ja tako i ekipa. Ne bih isticao sebe i svoju partiju, ipak smo doživjeli poraz i daleko je bitnije kakav smo rezultat postigli. Na meni je da radim i da ispravljam stvari, pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda", zaključio je Ilić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније