Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

11. 11. 2023. 10:19 >> 10:20

KAPITEN BUDUĆNOSTI

Budućnost protiv Splita, Popović: Utakmica u nezgodnom trenutku

Košarkaše Budućnost Volija čeka utakmica sa Splitom u ABA ligi, a u podgoričkom klubu su svjesni da meč dolazi u nezgodnom trenutku, budući da je trener Petar Mijović podnio ostavku.

"Utakmica sa Splitom dolazi u nezgodnom trenutku, nakon tri vezana poraza. Igrali smo sa Splitom u pripremnom periodu, poznajemo ekipu i potrudićemo se da se u ova dva dana spremimo što bolje možemo, kako bi se vratili na pobjednički kolosjek. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, potrebno je zaštititi defanzivni skok jer je Split druga skakačka ekipa u napadu ove sezone. Takav je trenutak da se moramo skupiti i odbraniti domaći teren", kazao je kapiten Budućnosti Petar Popović.

Budućnost će sa klupe danas predvoditi Mijovićev asistent, Vlado Todorović, koji je i sam svjestan momentuma ekipe.

"Za nas izuzetno važna utakmica sa Splitom, u teškom trenutku. Radi se o jednoj respektabilnoj ekipi koja je dobro vođena od strane iskusnog trenera, sa jasnim ulogama i liderima. Vratio se i veoma iskusni bek Šorter, koji je već tri godine sa ekipom. Izuzetno je važno da izađemo na teren sa velikom energijom, da u defanzivi damo sve od sebe. Iako smo favoriti na papiru to moramo pokazati i na terenu, pred domaćim navijačima".

Duel u Podgorici je od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније