Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

13. 11. 2023. 13:48 >> 13:50

BUDUĆNOST GOSTUJE ULMU

Todorović: Očekujem tešku utakmicu, ali znam da imamo šanse

Vladimiru Todoroviću je zapala nezahvalan uloga, da nakon ostavke Petra Mijovića preuzme Budućnost u mečevima koji slijede dok Upravi odbor "Plavo-bijelih" ne nađe adekvatno rješenje za klupu.

Prva utakmica protiv Splita međutim donijela je pobjedu Budućnosti, sa dosta atraktivnom igrom, ali sada slijedi teži protivnik kakav je njemački Ulm.

"Meč protiv Splita je bila utakmica koja nije smjela da se izgubi. Moramo da budemo realni bili smo u mini krizi. Nadam se da smo izašli iz nje i sa ćemo već sjutra protiv Ulma imati dobar pristup. Očekujem tešku utakmicu, ali znamo da imamo šanse. Znamo da je ta utakmica izuzetno važna za nS sa se peidružimo gornjem dijelu tabele. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe da prvi put ove sezone slavimo u gostima u Evrokupu", kazao je Todorović.

Koliko je značajan meč za Budućnost svjestan je i Vladimi Mihailović.

"Iako smo protiv Splita na papiru bili ubjedljivi favoriti, u ovom momentu morali smo da nađemo način da pronađemo pravi diram koji je kliknuo i desio se u drugom poluvremenu i izborili smo jako važnu pobjedu. Zbog situacije u kojoj se nalazimo, ovo je, možda, i meč sezone za nas što se tiče plasmana u Evrokupu. Nalazimo se u periodu tranzicije nakon odlaska prvog trenera ali takva je situacija. Moramo da se skupimo, odigramo najbolje što možemo i probamo da ostvarimo pobjedu koja bi nam u ovom momentu neopisivo značila", kazao je Mihailović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније