Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

15. 11. 2023. 17:16 >> 17:16

OČEKIVAO PROVOKACIJE

Gober: Grin se ponašao kao klovn, mora da bude kažnjen

Centar Minestote Rudi Gober kazao je da je ponašanje igrača Golden Stejta Drejmonda Grina bilo poput klovna i da mora da bude kažnjen. Podsjetimo, nakon samo dva minuta igre došlo je do fizičkog sukoba između Kleja Tompsona i Džejdena Mekdenijelsa, Gober je pokušao da ih razdvoji, kada se umiješao Grin i počeo da davi Francuza.

Sudije su nakon toga isključile Grina, Tompsona i Mekdenijels, dok je Gober nastavio utakmicu.

"Došlo je do incidenta između Tompsoma i Mekdenijelsa i krenuo sam ka njima u želji da ih razdvojim kada sam osjetio da me je neko zgrabio za vrat. Kroz glavu mi je samo prošlo da ne želim da se bijem i jasno sam sudijama pokazao da su mi obje ruke podignute i sačekao sam da se situacija smiri. Znao sam da sam potreban ekipi na terenu i ostao sam miran do samog kraja, zbog čega sam ponosan na sebe", rekao je Gober.

On je istakao da ga nije iznenadilo ponašanje Grina.

"Prije meča sam razmišljao o tome kao Voriorsi igraju bez Stefana Karija i kako Grin ne voli kad se nalazi u takvoj situaciji, pa da bi mogao da pokuša da napravi neko isključenje i on je to učinio. Ali to je klovnovsko ponašanje. I ljudi iz NBA lige bi to jasno trebalo da znaju i sankcionišu ga", rekao je Gober.

Gober je na kraju proveo 35 minuta na terenu , ubacio je devet poena, uz 13 skokova i dao značajan doprinos u pobjedi svog tima 104:101.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније