Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 04. 2014. 07:53 >> 08:11

NETSI SLAVILI U TORONTU

"Ratnici" osvojili Los Anđeles

Golden Stejt Voriorsi su pobjedom otvorili plej-of seriju sa Los Anđeles Klipersima, pošto su slavili u Kaliforniji slavili sa 109:105, a brejk su napravili u Bruklin Netsi, koji su slavili u Torontu sa 94:87.

Ekipu Marka Džeksona preedvodili su Dejvid Li sa dabl-dablom 20 poena i 13 skokova i Klej Tompson sa 22 poena (4/7 za tri). Isti igrač je u posljednjim skundama utakmice bio je polovičan sa linije slobodnih  bacanje i stavio tačku na veliku pobjedu gostiju.

U poraženom timu najviše poena, 28, postigao je Kris Pol, ali iako najefikasniji, plejmejker Klipersa bio je tragičar meča. Naime, Pol je prvo izgubio loptu 24 sekunde prijhe kraja pri vođstvu gostiju 107:105, da bi već u sljedećoj akciji promašio oba penala i propustio priliku da "približi" svoj tim na samo poen zaostatka.

Golden Stejt je i ranije mogao da riješi meč, ali je ekipa Doka Riversa ostala "u igri" zahvaljujući lošem izvođenju penala gostiju koji su promašili četiri od poslednjih šest penala.  

Toronto je u plej-of ušao sa prednošću domaćeg terena, ali to nije bilo dovoljno Reptorsima protiv gostiju koji su od početka vodili.

Deron Vilijams i Džo Džonson su postigli po 24 poena, Pol Pirs je imao devet od 15 u posljednjoj deonici, a Toronto je predvodio Louri sa 22 poena, osam asistencija i sedam skokova. Raspoložen je bio i Jonas Valančijunas sa 17 poena i 18 skokova, čime je oborio klupske rekorde.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније