Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 03. 2013. 17:30 >> 17:22

SJAJNA SEZONA

Vučević: Prijaju pohvale najboljih

Crnogorski košarkaški reprezentativac Nikola Vučević prolazi kroz sezonu iz snova u dresu Orlando Medžika.

Lokalni derbi sa šampionom Majamijem potvrdio je njegovu sjajnu formu – 25 poena, 21 skok, 4 asistencije.

Prelazak iz Filadelfije na Floridu bio je pravi potez za 22-godišnjeg Baranina. U novoj ekipi on ima mnogo veću minutažu i više nego dvostruko bolju statistiku u odnosu na svoj učinak iz Siksers

U dresu "Medžika" bio je starter na sve 62 utakmice, a prosječno daje 12,3 poena, uz 11,4 skoka i 1,7 asistencija, a i procenat šuta mu se popravio na 52,4 posto. 

Pohvale stižu sa svih strana, a poslije dramatičnog derbija Floride (pripao Hitu 97:96) hvalio ga je i Lebron Džejms, koji je postigao pobjednički koš. 

Poslije utakmice Lebron mi je prišao i rekao da sam odigrao veoma dobro. Mnogo znači kad vam to kaže najbolji NBA igrač”, tvitovao jenaš reprezentativac nakon meča. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније