Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 04. 2014. 12:23 >> 12:22
4

MUČI GA POVREDA

Peković ne sumnja u plasman na EP

Nikola Peković uvijek je spreman da se odazove pozivu u crnogorsku reprezentaciju i ne sumnja da ćemo izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Peković je, za Arenu, kazao da ga povreda pete, zbog koje je dugo pauzirao, i dalje muči.

„Imao sam terapiju u Njujorku, tako da moram da nosim ,,čizmu“ deset dana da se stabilizuje jer sad ima dosta bola, ali ništa strašno, proći će za nekoliko dana“, rekao je Peković za Arenu na podgoričkom aerodromu.

Prve sedmice juna, kaže, mora da ide u Ameriku na kontrolu da vidi da li se sve to smirilo, odradi opet magnetnu rezonancu, da bi mogao polako da počne sa treninzima.

Na pitanje ako se oporavi na vrijeme, hoćemo li ga gledati u dresu reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Peković kaže:

„Naravno. Samo, prvo treba da riješim povredu jer me mučila posljednja dva mjeseca, možda i više, imao sam dosta problema. Ako doktori daju saglasnost, uvijek sam spreman da se odazovem pozivu. I ne sumnjam da ćemo izboriti plasman na Evropsko prvenstvo“, kazao je crnogorski centar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније