Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

22. 12. 2023. 16:52 >> 18:25
Čitaj mi:

ŽAKELJ

"Biće težak meč, daćemo sve od sebe da pobijedimo"

Crnogorska košarka ima priliku da uživa u gradskom derbiju na najelitnijem regionalnom nivou, već evo treću sezonu, a iduća utakmica između Budućnosti i SC Derbija igraće se u subotu.

Budućnost čeka "Studente" nakon trijumfa nad Slaskom u Evrokupu.

Trener "plavo-bijelih" koji je stigao upravo iz SC Derbija, Andrej Žakelj očekuje težak meč.

"Čeka nas jedan veoma nezgodan tim koji će biti jako motivisan, veoma agresivan i brz. Mislim da će biti težak meč za nas nakon utakmice protiv Slaska u gostima. Uvijek kažem da treba na sebe da se skoncentrišemo, imamo puno stvari da popravljamo i prva stvar je da smo konstantniji u svim mečevima. Na nama je da se spremimo koliko možemo u ova dva dana za SC Derbi da se spremimo za protivničke igrače i sistem. Opet ponavljam, sigurno nas očekuje jako teška utakmica ali moramo dati sve od sebe kako bi pobjeda ostala kod nas", kaza je on.

Budućnost vodi u zvanični mečevima lige sa 3:1, ali je izubila posljednji meč sa "Studentima" u okviru ABA Super kupa.

Kapiten Petar Popović upravo podsjeća na tu utakmicu.

"Odlično poznajemo sjutrašnjeg protivnika, igrali smo i meč u Superkupu u kojem je SC Derbija pokazao veliki kvalitet. Slavili smo u Poljskoj i osim pada u poslednjoj četvrtini može se reći da smo odigrali solidan meč. Važno je da nastavimo u tom ritmu, da protiv SC Derbija odigramo dobro defanzivno, da zatvorimo njihove najbolje igrače. U napadu je potrebno da kruži lopta, da napadnemo tačke koje smo dogovorili na treningu i vjerujem da sa visokim nivoom agresivnosti možemo doći do nove pobjede", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније