Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

01. 03. 2024. 17:43 >> 17:43
1
Čitaj mi:

POSLATA PORUKA PROTIVNICIMA

Durent: Ne želim samo zlato, želim da sve razbijemo svakoga 50 razlike

Košarkaška reprezentacija SAD je juče objavila spisak košarkaša koji su se odazvali pozivu Stiv Kera.

Nema sumnje da će američka reprezentacija po kvalitetu poslati ekipu koja može da ponese naziv "Tim snova" kako zovu sastave SAD od OI u Barseloni 1992.

Među njima je i Kevinu Durent koji ima već tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama (London, Rio, Tokio), a mogao bi da osvoji i rekordno četvrto.

"Svi najbolji igrači biće tamo i uzbuđen sam zbog toga. Želim to četvrto zlato, mislim da ću biti jedini sa toliko", kazao je košarkaš Finiks Sansa.

Međutim Durent je pokazao i dozu prepotentnosti u svojoj izjavi.

"Želim da pošaljemo snažnu poruku da svi vide koliko smo jaki. Da sve tučemo sa po 40, 50 razlike. Želim to više od svega", kazao je Durent.

Ekipa SAD posljednji put nije uzela zlato na OI prije 20 godina u Atini 2004. godine kada ih je u polufinalu izbacila moćna Argentina koja je kasnije i osvojila turnir pobjedom nad Italijom.

Od tada SAD redovno uzima zlata, dok na Mundobasketima od 2014. godine nisu uzeli prvo mjesto.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније