Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 03. 2024. 22:27 >> 22:27

POBJEDA LOVĆENA

Iznenađenje na Cetinju: Žugić trojkom srušio Podgoricu

Veliko iznenađenje u 15. kolu prvenstva Crne Gore za košarkaše napravio je cetinjski Lovćen koji je na svom terenu pobijedio ABA2-ligaša ekipu Podgorice 72:71.

Izabranicima Petra Jovanovića to je osmi trijumf uz sedam poraza, dok je ekipa Podgorice upisala treći poraz i sad na tabeli zaostaje za vodećima Sutjeskom i Teodom.

Heroj Lovćena je bio Luka Žugić koji je pogodio trojku na tri sekunde do kraja. Košarkaš Lovćena je tako zaokružio jednu svestranu partiju sa 11 poena, šest skokova i pet asistencija, a po 11 poena su postigli Hornbakl i Kelbi.

Najefikasniji je bio Andrej Stevanović sa 18 poena, kod gostiju Bendon Slaj je postigao 20, dok je Marko Kljajević dao 16 poena.

U ostalim mečevima:

Sutjeska - Dečić 92:71

Teodo - Ibar 80:71

Primorje - Pljevlja 85:82

Sutjesjka je lider na tabeli sa 14 pobjeda, Teodo ima 13, Primorje 12, Podgorica 11. čime se trka za prva dva mjesta koja vode u ABA2 ligu dodatko zahuktava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније