Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

15. 03. 2024. 15:19 >> 15:19
Čitaj mi:

UOČI DUELA SA ČAČANIMA

Žakelj: Favoriti smo ali to moramo da dokažemo, Borac dolazi motivisan

Košarkaši Budućnost Volija igraju u 23. kolu ABA lige protiv ekipe Borca iz Čačka.

Trijumfom u Ljubljani, "plavo-bijelima" se praktično "crta" rješavanje pozicije dva u duelu sa Partizanom koji se igra u Podgorici 31. marta, međutim u taboru Podgoričkog kluba pozivaju na oprez.

"Utakmica sa Borcem je još jedna utakmica koju moramo dobiti ukoliko želimo da zadržimo poziciju na kojoj jesmo. Sigurno da nas čeka težak meč, Borac je odigrao odličan meč protiv Partizana, bili su blizu pobjede tako da će sigurno doći motivisani u Podgoricu. Ovo je naš teren, favoriti smo i to moramo na terenu da pokažemo", kazao je trener Andrej Žakelj.

Meč u Podgorici je humanitarnog karaktera, cijena ulaznice je dva eura a sav prihog biće uplaćen za liječenje Ferida Skenderovića.

"Želio bih u ovoj prilici da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže ali, prije svega, da učestvuju u humanitarnoj akciji i podrže našeg sugrađanina Ferida", kazao je slovenački stručnjak.

Kamenjaš: Maksimalno smo fokusirani na Borac

Centar "plavo bijelih" Kenan Kamenjaš najavio je da želi nastavak pozitivnog niza, jer je Budućnost u seriji od devet vezanih pobjeda.

"Očekivanja su, kao i za svaki meč od kada sam došao u Budućnost, da idemo na pobjedu, pogotovo na našem terenu. Želimo da nastavimo pozitivan niz, sto procentni niz od devet utakmica u drugom dijelu sezone ABA lige i nadam se da ćemo uspjeti da upišemo pobjedu i protiv Borca", kazao je Kamenjaš.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine smatra da treba ići "utakmicu po utakmicu", i da Budućnost prije Partizana ima još mečeva.

"Dosta se priča o utakmici protiv Partizana koja treba da odluči drugu poziciju ali mi imamo druge mečeve prije te utakmice i prva prepreka je Borac, nakon čega nas čeka FMP. Maksimalno smo fokusirani na Borac, znamo da su odigrali jako dobar meč protiv Partizana i neće u Podgoricu doći sa bijelom zastavicom. Sigurno da će se boriti svih četrdeset minuta jer su takva ekipa".

Na kraju pozvao je navijače da dođu u što večem broju i pruže podršku i "plavo bijelima", ali i Feridu Skenderoviću.

"Vjerujem da ćemo imati i podršku sa tribina jer se radi o humanitarnoj akciji, vjerujem da će navijači u Podgorici prepoznati i doći da podrže i nas i našeg Ferida", kazao je Kamenjaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније