Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 03. 2024. 09:17 >> 09:38
Čitaj mi:

CRVENI KOŠARKAŠKI RADAR

Trio u Mursiji sjajan, Ivanović i Žugić dobri u porazima

Crnogorski košarkaši u Evropi imali su iza sebe dobar individualni vikend.

Prije svih ističe se trio iz Mursije, koji je u pobjedi španske ekipe nad Obradoirom 94:81 u ACB ligi.

Nemanja Radović je meč završio sa 11 poena, imao je i četiri uhvaćene lopte i dvije asistencije. Marko Todorović je meč završio sa sedam poena, četiri skoka i dvije asistencije, a poenterski najbolji je bio momak sa našim pasošem i povremeni reprezentativac, Džona Radebao koji je dao 16 poena, imao šest skokova i dvije asistencije.

Nikola Ivanović je nastavio sa dobrim partijama u moskovskoj Runi.

Naš plej je u porazu kući od Avtodora 82:85, završio utakmicu sa 17 poena uz sjajan šut za dva poena 7/8, i lošiji za tri 1/5. Imao je i pet asistencija, četiri skoka i dvije ukradene lopte.

Fedor Žugić je zablistao u porazu svog Getingena od Bajerna 71:77. Mladi bek je dao 18 poena (4/6 za tri).

Dino Radončić nije bio u protokolu za Bavarce.

Zoran Nikolić je bio na granici dabl-dabl učinka u pobjedi Vojvodine nad Radničkim iz Kragujevca.

Centar iz Nikšića je dao osam poena i imao deset skokova.

Marko Simonović u pobjedi Bešiktaša na gostovanju Petkimu 58:70 imao po tri poena i skoka za 16 minuta. Ekipa iz Istanbula je igrala samo tri dana nakon što je u herojskom preokretu savladala Hapoel iz Tel Aviva i plasirala se u polufinale Evrokupa. 

Kendrik Peri je zabilježio samo dvadesetak sekundi na parketu u porazu Unikahe od Real Madrida 81:87, prije nego što je povrijedio mišić pa je morao da napusti parket i nije se više vraćao u igru.

Kapiten reprezentacije Bojan Dubljević, nije bio u protokolu na finalnom turniru kupa Rusije koji je njegov Zenit osvojio pobjedom nad Nižnjim Novgorodom 64:55.

Kod abaligaša, Petar Popović je u ubjedljivoj pobjedi Budućnosti nad Borcem iz Čačka 100:79 dao osam poena uz tri asistencije i po dva skoka i ukradene lopte.

Andrija Slavković je dao šest poena, od kojih se istakao sa jednim atraktivnim zakucavanjem.

Što se tiče reprezentativaca iz redova SC Derbija, koji su poraženi na gostovanju Megi 88:79, istakao se Igor Drobnjak sa 15 poena dok je Emir Hadžibegović dao 11 i imao četiri uhvaćene lopte.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније