Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

19. 03. 2024. 10:28 >> 10:28
Čitaj mi:

Drama potresa Rusiju

Velika tragedija: Pronađeno tijelo ruskog košarkaša Antona Petuhova

Ovu informaciju objavila je pres-služba organizacije „Potraga za nestalom djecom“. Ruska policija je potom potvrdila da se radi o tijelu Antona Petuhova, jednom od najtalentovanijih ruskih košarkaša.

Petuhov(20) je nestao je u noći između 30. i  31. decembra u Krasnojarsku, kada je krenuo ka ostrvu Tatišev.

Tijelo sportiste u blizini sela Častoostrovskoje u Jemeljanovskom okrugu otkrili su stručnjaci iz KSKU "Spasatelj". Nekoliko dana po nestanku mladog košarkaša, policija je pregledom video-zapisa sa bezbjednosnih kamera "utvrdila da je Petuhov pao sa Oktobarskog mosta u rijeku Jenisej.

Petuhov bio je košarkaš Jeniseja i CSKA, bio je visok 203 centimetra i igrao je na poziciji krila.
Dres moskovskog CSKA nosio je od 2020. do 2023. godine. Kao dio ekipe CSKA, Petuhov je postao šampion Jedinstvene omladinske lige VTB (2021) i šampion prvenstva omladinske lige Rusije (2021).

Prošlog ljeta, zajedno sa trenerom rezervnog tima CSKA Aleksandrom Gerasimovim, preselio se u Barnaul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније