Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

19. 03. 2024. 19:47 >> 20:55
Čitaj mi:

Košarkaš Klivlenda

Mičel van terena još najmanje sedmicu

Košarkaš Klivlenda, Donovan Mičel, mogao bi da odsustvuje sa terena još najmanje sedmicu, nakon što je slomio nos na utakmici protiv Hjustona.

Mičel, koji ima i problema sa lijevim koljenom, slomio je nos na subotnjoj utakmici, kada ga je u pokušaju da dođe do lopte slučajno udario saigrač Tristan Tompson.

Klivlend je naveo da je Mičel podvrgnut proceduri na klinici u Klivlendu i da mu je "nos namješten". Njegovo zdravstveno stanje biće ponovo procijenjeno sljedeće sedmice.

Mičel je propustio prethodnu utakmicu protiv Indijane i zbog problema sa koljenom, zbog kojeg je preskočio sedam utakmica od pauze za Ol-star.

On je ove sezone, druge u Klivlendu, na 49 utakmica u prosjeku postizao 27,4 poena, uz 6,1 asistenciju i 5,3 skoka.

U ekipi zbog povrede skočnog zgloba nema Evana Moblija, a zbog povrede koljena ni Maksa Strusa.

Uprkos izostancima važnih igrača, Klivlend je ostao u vrhu Istočne konferencije sa 43 pobjede i 25 poraza i bori se sa Milvokijem za 2. mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније