Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 03. 2024. 15:43 >> 15:42

FRANCUSKI AS OPTIMISTA

Vembanjama: Biće neuspjeh ako ne osvojimo zlato na OI

Reprezentativac Francuske Viktor Vembanjama, smatra da je njegova selekcija favorit za osvajanje zlata na Olimpijskim igrama ovog ljeta, koje će se održati u Parizu.

Francuzi su u grupi B zajedno sa Njemačkom, Japanom i pobjednikom kvalifikacionog turnira koji će se održati u Letoniji na kome će učestvovati i Crna Gora.

"Imamo veoma tešku grupu. Potencijalno sastajanje sa Amerikom u polufinalu, koja će biti u punom sastavu je najbolja stvar za mene. Želim da igram protiv najboljeg sastava svake zemlje", istakao je as San Antonija.

U Parizu ćemo vidjeti jedan od najjačih sastava Sjedinjenih Američkih Država u istoriji.

"Ako sam na Olimpijskim igrama, ako imam šansu da ih osvojim, a to ne uradim, onda je to neuspjeh. Naši ciljevi su ostvarivi ako budemo igrali bez rezerve", kazao je Vembanjama.

Vembanjama će u reketu Francuske igrati zajedno sa Rudijem Goberom.

"Razmišljam o tome. Biće to nešto novo i rijetko viđeno, ali vjerujem da će treneri pronaći način da to sve funkcioniše", istakao je centar Sparsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније