Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

27. 03. 2024. 08:24 >> 08:34
Čitaj mi:

NBA

Dalasu peta uzastopna pobjeda, Lejkersi slavili poslije produžetaka

U noći između utorka i srijede odigrane su četiri utakmice najjače košarkaške lige na svijetu.

Pobjedi se radovao Dalas protiv Kingsa 132:96 gostima.

Debakl su doživjeli košarkaši iz Sakramenta, koji su ozbiljno pali u drugom dijelu sezone, a Dalasu je ovo peta uzastopna pobjeda, odnosno čak deveta pobjeda u posljednjih deset utakmica.

Sjajan je bio Dončić sa 28 poena, 11 skokova i šest asistencija, Irving je dodao 24 poena i osam asistencija, Hardavej 22 poena.

Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Foks sa 18 poena, Marej je dodao 17, a Sabonis 12 uz 11 skokova i devet asistencija, pri šutu 3/10 iz igre.

Već za tri dana će Kingsi imati priliku za revanš, opet kao domaćini.

Los Anđeles Lejkersa došli su do pobjede protiv Milvokija, gubili su tokom prvih 50 minuta utakmice, ali su uz dva produžetka uspjeli da slave protiv Baksa sa 128:124!

Dejvis je meč završio sa 34 poena i 23 skokova, Rivs je dodao 29 poena, 14 skokova i 10 asistencija, Rasel je ubacio 29 poena uz 12 asistencija, Hačimura je još imao sjajnu rolu sa 16 poena i 14 skokova.
Opet je nedostajao Lejkersima Lebron Džejms.

Na drugoj strani je Adetokumbo imao 29 poena, 21 skok i 11 asistencija. Lilard je meč završio sa 27 poena i osam asistencija.

Upravo je Lilard tračigičar meča zbog svega što je pokazao u ključnim trenucima.

Od posljednje četvrtine do kraja produžetaka, imao je 4/14 iz igre, baš u tom periodu pogodio je samo trojku iz sedam šuteva, izgubio je jednu loptu uz +/- indeks od čak -17.

OSTALI REZULTATI:

Majami Hit -Golden Stejt 92:113

Nju Orleans - Oklahoma Siti 112:119

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније