Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 03. 2024. 10:27 >> 10:29
Čitaj mi:

evroliga

Šta može oslabljena Zvezda u Madridu?

Košarkaši Crvene zvezde u 32. kolu Evrolige igraju protiv najboljeg tima Real Madrida.

U posljednje vrijeme, crveno-beli se ozbiljno muče u najelitnijem takmičenju, a posebno loše izgledaju otkad su izgubili sve šanse da se nađu u plej-inu.

Uoči ovog duela javnosti se obratio trener tima sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos.

" Očekujemo tešku utakmicu, to je jedan od najtežih mečeva koji možemo da igramo, jer igramo protiv prvog na tabeli. Oni su aktuelni šampioni i glavni favoriti za osvajanje i ove sezone. Imamo tešku misiju pred sobom, ali borićemo se. Znamo koga imamo na raspolaganju, idemo tamo da damo sve od sebe ", rekao je Sferopulos, pa dodao:

" Moramo da igramo dobru odbranu, ne smijemo da damo Realu da da dosta poena i nađe ritam, jer onda bi bilo teško da i mi nastavimo da igramo u takvom ritmu". 

Grčki stručnjak je kazao da je malo teže da motiviše igrače u trenutku kada ne postoji rezultatski značaj za utakmicu.

"Mislim da je motivacija igrača malo teža, ali igramo za Zvezdu, borimo se za svaku pobjedu. Znamo da naš zadatak nije lak, ali tako ćemo se pripremiti mentalno, da odigramo dobru utakmicu", zaključio je grčki stručnjak.

Zvezda igra oslabljena, bez Topića, Tompkina, Jaga i Teodosića.

Na skoru 3-12, Zvezda je sa još četiri ekipe na diobi pretposjlednje pozicije kada je riječ o rezultatima na gostujućem terenu.

 

32. KOLO EVROLIGE

18:45h Fenerbahče - Alba Berlin

20:30 Real Madrid - Crvena zvezda

20:30 Virtus Bolonja - Panatinaikos

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније