Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

18. 04. 2024. 14:23 >> 14:23
Čitaj mi:

problemi za duška ivanovića

Čima Moneke zbog povrede propušta meč sa Virtusom

Krilni centar Košarkaš Baskonije Čima Moneke propustiće zbog povrede meč drugog kola plej-ina Evrolige protiv Virtusa, izjavio je trener kluba iz Baskonije Duško Ivanović, prenosi Basketnjuz.

Moneke je prije dva dana povrijedio lijevi skočni zglob na meču prvog kola plej-ina protiv Makabija (85:113).

"Moneke ne može da igra protiv Virtusa. Biće to veliki gubitak za nas, ali nikada nismo plakali, nećemo ni sjutra", rekao je Ivanović i dodao:

"Borili smo se cijele godine da zavisimo samo od nas. Sjutra bi to trebalo da bude pozitivan pritisak".

Moneke ove sezone u Evroligi ima prosjek od 13,6 poena i 6,6 skokova po utakmici. U Baskoniju je stigao u ljeto 2023. godine.

Utakmica plej-ina između Baskonije i Virtusa na programu je sjutra od 20.30, a pobjednik će u četvrtfinalu Evrolige igrati protiv Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније