Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

01. 05. 2024. 11:57 >> 13:11
Čitaj mi:

evroliga

Atinjani šalju žalbu Evroligi

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos vidno je bio iznerviran nakom poraza od Makabija u Beogradu.

Makabi je slavio 85:83 i tako poveo sa 2-1 u seriji protiv Atinjana.

Poslije meča grčki predstavnik uložio je zvaničnu žalbu na suđenje, na situaciju kada je svirana silazna putanja poslije blokade Lesora, a potom preinačena posle gledanja snimka.

Janakopulos je imao poruku i za čelne ljude Evrolige Dejana Bodirogu i Paulijusa Motiejunasa.

" 55 sekundi prije kraja utakmice, stane na liniju, pred vašim očima. Gledate dolje. Par sekundi kasnije, 14 sekundi prije kraja utakmice računate koš koji se ne treba računati. Umjesto da uzmemo loptu i imamo 15 sekundi do kraja napada, poklonite im loptu. Da li neko iz Evrolige gleda? Gospodine Bodiroga, gospodine Motiejunas imate li nešto da kažete na ovo? – rekao je Janakopulos.

Nije se zaustavljao.

"Kada ne prihvatimo ovo i kada pričamo nešto vi nas kaznite. Hoćete li i ove kazniti za ovo? Igrate se sa našim novcem, sa našim investicijama, sa našim emocijama, sa svim. Šta nas pretvara u zvijeri, to vas ne zanima?". 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније