Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KSCG ]

10. 05. 2024. 19:59 >> 19:58

OPET SAVLADALI MORNAR

Teodo zakazao polufinale sa SC Derbijem

Košarkaši Teoda igraće u polufinalu plej-ofa plej-ofa Prve lige. Tivćani su u revanš meču baraža danas savladali Mornar u "Topolici“ 104:77 i na taj način ekspresno izborili prolaz, jer su i prije tri dana bili ubjedljivi – 104:79.

Iako su imali +25 iz prvog meča, Tivćani su u Bar došli kako bi pružili maksimum, što su i uradili - vrijeme je odmicalo, njihova je prednost bila sve veća i tako je bilo sve do posljednje četvrtine.

Igrači Teoda pogodili su čak 13 trojki, a istakao se Tarik Kul sa 19 poena. Aleksandar Kartalović je dodao 18, uz 5 skokova, Bogdan Rutešić ubacio je 17, a imao je i 5 skokova. Dvocifreni kod gostiju bili su još Andrija Vučurović (13) i Filip Bakić (12).

U sastavu Mornara najefikasniji su bili Lazar Radetić (18), a imao je i 10 skokova, Novak Peković (13) i Milija Miković (12).

U drugom revanšu baraža, Podgorica će u nedjelju u "Bemax areni“ ugostiti Sutjesku (19h), a Nikšićani su u prvom susretu slavili 85:81.

Direktan plasman u polufinale plej-ofa osigurali su Budućnost Voli i SC Derbi. Rival SC Derbija u polufinalu biće ekipa Teoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније