Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 10. 2014. 11:25 >> 11:23

ABA LIGA

Subotić u idealnoj petorci kola

Košarka Budućnosti Bojan Subotić našao se u idealnoj petorci 4. kola ABA lige, pošto je predvodio "plave" do pobjede u Sofiji.

Subotić je u pobjedi nad Levskim (92:75) bio najefikasniji igrač u timu i jedan od najzaslužnijih za četvrti uzastopni trijumf Podgoričana. Postigao je 18 poena (iz igre šutirao 6-8), a imao je sedam skokova i tri asistencije, a sa tim učinkom imao je indeks uspješnosti 28.

Za najkorisnijeg igrača kola prograšen je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, koji je postigao 27 poena, uz sjajan procenat šuta od čak 90,9 odsto (6-5 za dva, 5-5 za tri poena, 2-2 slobodna bacanja). Uz to upisao je i sedam skokova, po dvije asistencije i osvojene lopte, za ukupan indeks korisnosti 34.

Pored njih dvojica, u idealnoj petorci su još Boban Marjanović, koji je drugi po učinku, sa indeksom 31, Nenad Miljenović iz Mege (indeks 26) i centar Igokee Duško Bunić, koji je upisao 25 indeksnih poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније