Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92 ]

01. 04. 2015. 10:41 >> 11:01

"CRNO-BIJELI" NEZADOVOLJNI

"Budućnost nagrađena, Partizan ponižen"

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izrekao je nezadovoljstvo zbog kazni izrečenih zbog incidenata poslije utakmice protiv Budućnosti u Podgorici.

Zbog loše organizacije utakmice, posebno napada na kapitena 'crno-bijelih' Dragana Milosavljevića, i tehničkih grešaka, Budućnost je kažnjena sa 15.400 eura.

S druge strane, Partizan će morati da plati 6.000 eura zbog izjava trenera Duška Vujoševića na račun suđenja i čelnika lige, uz 200 eura za dvije tehničke greške.

"Tužno i žalosno. Ispada da je neko nagrađen za incidente, dok smo mi, ako mogu tako da kažem, poniženi", rekao je Todorić, "Umjesto da kazne budu poruka za veću mobilizaciju pred plej-of mečeve, pokušava se da se na vansportski način naprave neki pritisci". 

Partizan je u Podgorici poražen i tako je zauzeo četvrto mjesto, pa će se u polufinalu sastati sa Crvenom zvezdom. Pored incidenata, utakmicu su obilježile i greške sudija u ključnim trenucima susreta, što je Todorić posebno prokomentarisao. 

"Već smo pričali o onom hvatanju za mrežice, da se ne ponavljamo. Sjetite se kraja prvog poluvremena kada incident kreće od njihovog igrača, dok naš stoji i ne reaguje. I na kraju dijele se tehničke objema stranama podjednako, s tim da su to treći faulovi našim igračima. Priznaćete, nije isto kada u drugo poluvreme krećete sa dva bitna igrača koji imaju dva ili tri prekršaja. Kad smo već kod grešaka, šta je sa kontaktom navijača sa akterom utakmice. Taj isti sudija koji to nije 'vidio', u beogradskom duelu je našeg simpatizera udaljio iz dvorane samo zbog prigovora. Kažem vam, Partizan je u cijeloj ovoj priči oštećen", naglasio je Todorić. 

Sportski direktor Partizana istakao je da u klubu još nijesu koncentrisani na polufinalnu seriju sa Crvenom zvezdom, koja startuje 14. aprila. 

"Trenutno smo koncentrisani na domaće prvenstvo, biće vremena, od ponedjeljka, da razmišljamo o polufinalu. Nećemo sjedeti skrštenih ruku. Sve što se desilo upozorava nas da moramo bolje da se pripremimo nego do sada. Izrečene kazne ne ulivaju nam optimizam, ali niko ne može da nam oduzme pravo na borbu", završava Todorić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније