Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

11. 08. 2022. 18:21 >> 18:18

"CRNA GORA POSMATRAČ INICIJATIVE"

Lalošević na konferenciji u Skoplju "Mladi na otvorenom Balkanu"

Ministar mladih i sporta Crne Gore Vasilije Lalošević učestovao je konferenciji "Mladi na otvorenom Balkanu - šanse i mogućnosti za pouzdan napredak u regionu" koja je juče održana u Skoplju, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

"U toku trajanja konferencije, fokus je bio usmjeren na uspostavljanju sistema zajedničkog upravljanja, koje će ojačati povjerenje mladih sa Zapadnog Balkana, ali i između institucija i donosilaca odluka", navode iz ovog resornog ministarstva.

Na konferenciji su osim Laloševia govorili i njegove kolege iz Srbije i Sjeverne Makedonije, Vanja Udovičić, odnosno Naumče Mojsovski.

Na konferenciji su obrađivane teme o zapošljavanju mladih, kao i mladi u digitalnom svijetu, i uloga mladih kao donosilaca odluka i davanje značaja omladinskom radu.

"Crna Gora je u statusu posmatrača inicijative Otvoreni Balkan. Konferenciji je prisustvovao i Boris Ivanović, savjetnik za međunarodnu saradnju", naveli su iz Ministarstva mladih i sporta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније