Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

25. 08. 2023. 17:29 >> 17:32

FORMULA 1

Noris najbrži na drugom slobodnom treningu u Holandiji

Vozač Meklarena Lando Noris ostvario je najbrže vrijeme na današnjem drugom slobodnom treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Holandije.

Noris je na stazi Zandvort najbrži krug odvezao za 1:11,330 minuta, dok je na drugom mjestu završio domaći vozač i član Red Bula Maks Verstapen sa zaostatkom od 0,023 sekunde.

Treće mjesto pripalo je vozaču Vilijamsa Aleksanderu Albonu (0,269 sekundi zaostatka), četvri je Luis Hamilton iz Mercedesa (0,308), dok je na petoj poziciji završio vozač Alfa Taurija Juki Cunoda.

Do desetog mjesta plasirani su još Pjer Gasli (Alpin), Serhio Peres (Red Bul), Lens Strol (Aston Martin), Valteri Botas (Alfa Romeo) i Fernando Alonso (Aston Martin).

Trening je ubrzo nakon početka prekinut, pošto su u zaštitnu ogradu udarili Oskar Pjastri iz Meklarena i vozač Alfa Taurija Danijel Rikardo.

Rikardo je poslije tog incidenta prebačen u bolnicu, a trening je nastavljen poslije desetak minuta.

Sjutra je na programu treći slobodni trening od 11.30, a kvalifikacije se voze od 15.00.

Trka za Veliku nagradu Holandije na rasporedu je u nedjelju od 15.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније