Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

24. 04. 2024. 13:48 >> 14:09
Čitaj mi:

mančester siti ostaje bez najboljeg igrača

Kevin de Brujne se pridružuje Ronaldu u Al Nasru?

Mančester Siti mogao bi da ostane bez najboljeg igrača Kevina de Brujnea. 32-godišnjem Belgijancu, koji je ostavio veliki trag u Premijer ligi, ugovor ističe na ljeto 2025.godine a tu situaciju želi da iskoristi saudijski Al Nasr.

Mančester Siti je u četvrtfinalu Lige šampiona poražen od Reala, ali je i dalje u konkurenciji za duplu krunu u Engleskoj i šestu titulu prvaka u sedam godina.

Belgijanac trenutno na tržištu vrijedi 60 miliona eura, ali ukoliko Ronaldov klub bude želio igrača Mančester sitija moraće da plati i mnogo veće obeštećenje.

U Mančester Sitiju, De Brujne, zarađuje oko 21 milion eura po sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније