Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 11. 2013. 18:26 >> 19:19
3

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost bolja od Mitjilanda

Budućnost je u meču "biti ili ne biti" prikazala fenomenalnu igru i pobijedila Mitijland sa 22:15. Izabranice Dragana Adžića su meč prelomile u drugom dijelu zahvaljujući sjajnoj odbrani, jer su "plave" primile svega pet golova u drugih 30 minuta. Ovom pobjedom Budućnost je napravila ogroman korak ka drugoj fazi.

Milena Knežević i Kristina Neagu su kombinovano postigle pet golova na startu za vođstvo Budućnosti 5:2. Dankinje su prišle na 6:4, ali su Petrović sa krila i Knežević petim golom opet donijele plus 4 – 8:4.

Međutim, Mitjiland nije odustajao, gošće su serijom 3:0 prišle na 8:7, a imale su i dva napada za izjednačenje.  Nijesu ih iskoristile, pa je do kraja poluvremena gledana igra gol za gol.

Mehmedović je ipak, sa zvukom sirene pogodila mrežu za dva razlike 12:10.

Petrović je golom iz sedmerca otvorila drugo poluvrijeme, za 13:10 za Budućnost. Mitjiland je smanjio na 13:11, a onda je Budućnost krenula da igra kako zna.

Podignut je nivo igre u odbrani, a Knežević je pogađala i asistirala. Uz nju se razigrala Kinga Bizdra (postigla dva gola) i Budućnost je stigla do velikih 18:12.

Mehmedović je nakon kontre dovela svoj tim u vođstvo od 20:13, a gošće su prišle na 20:15 na devet minuta prije kraja. Ipak, nije bilo neizvjesnosti, Budućnost nije primila gol do kraja, a Nikitina i Bizdra su pogodile za konačnih 22:15.

Trener budućnosti Dragan Adžić bio je zadovoljan nakon ubjedljive pobjede protiv veoma jakog protivnika.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније