Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

09. 02. 2014. 21:35 >> 22:09
4

ADŽIĆ POSLIJE POBJEDE NAD KRIMOM

"Euforija je zabranjena"

Sjajna priprema i fantastičan odnos svih djevojaka donijeli su ubjedljivu pobjedu (30:15) protiv Krima, kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić na konferenciji za novinare nakon duela protiv slovenačkog tima u drugom kolu glavne runde Lige šampiona. Adžić je napomenuo da konačan rezultat ne odslikava pravi odnos snaga dva tima, jer Krim prema njegovim riječima ima izuzetnu ekipu, koja nije odigrala na svom nivou. ”Plave” sada očekuju dva duela protiv Larvika, a Adžić vjeruje da bi poslije dvomeča protiv norveškog tima mogla da bude jasnija situacija u borbi za plasman na finalni turnir u Budimpešti.

"Zahvalio bih se prije svega sjajnoj publici koja prati i ovu generaciju Budućnosti kao i sve prethodne. Zbog toga sam im posebno zahvalan i vjerujem da će nas na isti način bodriti do kraja glavne runde. Siguran sam da će odnos djevojaka doprinijeti tome da u istom broju i na isti način podrže ekipu i protiv Larvika i Đera. Maksimalno smo se spremali kao što je bio slučaj za duel sa Đerom i kao što će biti za meč protiv Larvika. Bila je ovo veoma važna utakmica naročito poslije dobre igre u Đeru, jer poslije onakvog izdanja uvijek postoji opasnost da dođe do opuštanja. To se nije desilo našem timu i pored toga što smo tokom sedmice imali dosta problema sa povredama. Konačan rezultat nije pravi pokazatelj odnosa u kvalitetu dva tima, a znamo da nas u Ljubljani čeka znatno teža utakmica i ovaj rezultat ne smije da nas zavara u pripremi tog meča. Krim ima izuzetnu ekipu, a u ovom duelu se nije adaptirao na pravi način, a takođe, imaju i dosta objektivnih problema. Želim im da pokažu kvalitet i protiv Đera i protiv Larvika", kazao je Adžić.

”Plave” u naredna dva kola igraju protiv Larvika, a poslije dvomeča sa norveškim timom i duela Đera i Krima, mogla bi da bude jasnija situacija u borbi za plasman na finalni turnir u Budimpešti.

"Neće nas uhvatiti euforija, jer vrijedimo samo kada igramo sa 100% mogućnosti. Kada odigramo sa 99% mogućnosti, onda nijesmo prava ekipa. To se pokazalo mnogo puta. Očekujem težak duel protiv Larvika bez obzira na to što su pružili u prva dva kola. Larvik ima fenomenalnu ekipu i vrlo iskusnu koja je znala da slavi u ”Morači” i tako ćemo se spremati za duel protiv njih. Želja nam je da nakon četiri kola imamo jasnu sliku što se tiče plasman na finalni turnir u Budimpešti i uradićemo sve da to ostvarimo. Neće biti jednostavno, ali vjerujemo u to poslije sjajnih izdanja u prva dva kola. Bilo kakva euforija bi nas ipak, skupo koštala", kazao je Adžić.

 

Miloš Pavićević

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније