Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

29. 07. 2014. 09:59 >> 10:02

BRAZIL NEPOZNANICA

Savić: Naš cilj se zna

Nakon što je savladala Argentinu, ženska kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore će u četvrtfinalu u srijedu imati mnogo težeg protivnika – Brazil koji je eliminisao Norvešku 29:26 i tako zadao domaći zadatak izabranicama Maje Savić.

"Iskreno nijesam zadovoljna igrom, ali možda je i bolje što smo protiv protivnika koji dozvoljava opuštanje odigrale loše. Žao mi je što nije bilo prostora da odmorim glavne igračice, jer je tempo paklen, ali šta je tu je", kazala je Savić, koja je i objasnila razloge loše igre.

"Nas umrtve atipične, spore ekipe koje ni same ne znaju šta će u napadu. Kada im napad traje po dva minuta, kod nas se potkrade greška, dolazi do pada koncentracije", rekla je za Dnevne novine Maja Savić.

Nakon Argentine slijedi još jedna južnomerička selekcija - Brazil.

"Ne poznajemo ih uopšte, ali upoznaćemo se u toku slobodnog dana. Među najboljih osam smo na svijetu, slabih protivnika više nema. Cilj naš se zna – protiv svakog rivala igraćemo našu igru i juriti pobjedu", poručuje legendarna crnogorska rukmetašica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније