Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V. [ Sport klub ]

30. 08. 2016. 08:59 >> 08:39
1

JU-ES OPEN

Đoković se mučio, na kraju zapjevao

Najbolji teniser svijeta pobjedom je počeo odbranu titule na Ju-es Openu. Đoković je nakon 157 minuta igre slavio protiv Jiržija Janovica 6:3, 5:7, 6:2, 6:1.

 

Đoković je bio raspoložen nakon pobjede, iako ga je mučila povreda ruke.

Srpski igrač je čak i otpjevao nekoliko stihova Fila Kolinsa, koji je učestvovao u ceremoniji svečanog otvaranja turnira, a o eventualnim problemima sa rukom nije želio da priča.

"Bilo je sjajno vratiti se ovdje, večernje sesije na ovom stadionu su nešto najbolje na svijetu. Nadam se da ste se zabavljali", rekao je Novak prije nego što je zapjevao i dobio ovacije publike na "Artur Eš" stadionu.

"Izvinite, ali morao sam, obećao sam sebi da ću ovo da uradim".

Prvi igrač svijeta je naveo da nije lako igrati na vrhunskom nivou tokom čitave godine, a o medicinskom taj-autu i masaži mišića desne ruke nije mnogo pričao.

"Ima dana i nedjelja kada ne možete da date 100 odsto mogućnosti. Ne mislim da je potebno da pričam o medicinskom tajm-autu. Pobijedio sam, prošao sam, idemo dalje. Dobro je što sam prebrodio ovaj dan".

Đoković je bio djelimično zadovoljan kako je odigrao prvi meč poslije eliminacije u 1. kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

"Bio je to dobar nastup, pogotovo treći i četvrti set. Jirži je nepredvidiv teniser, ima jak servis i kada loptica dolazi tom brzinom možeš samo da se moliš da je vratiš kako treba. Generalno, bio je dobar meč".

Srbin na "Artur Ešu" ima skor 20-1 kada su u pitanju dueli u večernjem terminu.

"Osjećam se kada zakoračim ovde kao da sam u mračnom tunelu, ali uvek postoji svjetlost, a "Artur Eš" je to svijetlo na kraju tunela", istakao je Đoković, koji će se u 2. kolu sastati sa Čehom Jiržijem Veselim.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније