Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 04. 2018. 21:01 >> 20:57
1

MONTE KARLO

Nadal - Đoković potencijalno četvrtfinale

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u polovini žrijeba masters turnira u Monte Karlu u kojoj su Dominik Tim i Rafael Nadal, odlučeno je današnjim žrijebom.

Đoković je postavljen za devetog nosioca na turniru u Monte Karlu, a u prvom kolu igraće protiv jednog od kvalifikanata. U slučaju plasmana u drugo kolo očekuje meč protiv boljeg iz duela između Hrvata Borne Ćorića i Žilijena Benetoa iz Francuske.

U eventualnom trećem kolu potencijalni protivnik mu je Austrijanac Dominik Tim, dok će u eventualnom četvrtfinalu igrati protiv prvog tenisera Španca Rafaela Nadala.

U Monaku neće biti Rodžera Federera koji drugu godinu uzastopno preskače sezonu na šljaci, zbog čega drugu stranu žrijeba predvode Marin Čilić i Aleksander Zverev.

Masters turnir u Monte Karlu igraće se od 16. do 22. aprila, nagradni fond iznosi 4.872.105 eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније