Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ rtcg.me/Beta ]

16. 05. 2018. 17:45 >> 17:39
2

MASTERS U RIMU

Nadal i Đoković lako do osmine finala

Rafael Nadal i Novak Đoković plasirali su se u osminu finala Mastersa u Rimu, pošto su u drugom kolu pobijediili Damira Džumhura 6:1, 6:0, odnosno Nikoloza Basilašvilija 6:4 i 6:2.

Nadal je posao završio za samo 50 minuta,a koliko je bio dominantan govori podatak da je rivalu prepustio 27 poena.

Nadala u narednom kolu čeka pobjednik meča između Denisa Šapovalova i Robina Hasea.

I Đoković je prilično lako priošao dalje. On je u šestom gemu imao dvije brejk lopte, ali mu nije pošlo za rukom da 74. teniseru na ATP rang-listi oduzme servis.

Gruzijac je odmah u narednom gemu iskoristio loš "momentum" srpskog tenisera, imao je četiri brejk lopte, ali je Đoković ipak uspio da osvoji svoj servis gem.

Neiskorišćene brejk lopte kao da su uticale na Gruzijca, koji je potom duplim greškama praktično poklonio Đokoviću brejk i vođstvo od 1:0 u setovima.

Đoković je u drugom setu imao potpunu kontrolu i s dva brejka, u drugom i osmom gemu, obezbijedio plasman u osminu finala.

Srpski teniser će u osmini finala turnira u Rimu igrati protiv Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa koji je sa 6:7, 7:6, i 7:6 pobijedio Amerikanca Džona Iznera.

U derbiju drugog kola, Kei Nišikori eliminisao Grigora Dimitrova nakon preokreta 6:7, 7;5, 6:4.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније