Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2018. 10:45 >> 10:31

NADAL NAKON PORAZA

"Sjajan meč, obojica smo zaslužili pobjedu"

Prvi reket svijeta Rafael Nadal poražen je od Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona u još jednom teniskom klasiku ove dvojice sjajnih igrača.

Jučerašnji meč Rafaela Nadala i Novaka Đokovića bio je njihov 52. međusobni duel, a trenutno srpski teniser vodi sa 27:25 u pobjedema.

"Bio je to sjajan meč, fantastičan nivo tenisa. Nijesam bio u publici, ali mislim da su navijači vidjeli sjajan meč. Naravno nijesam srećan zbog poraza, ali sam zadovoljan što je bio ovo odličan tenis", izjavio je Nadal i dodao:

"Najveći izazov je to što igrate protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji. Vjerovatno i on tako razmišlja. Imam veliko poštovanje prema njemu, jer smo igrali toliko puta sjajne mečeve. Dijelimo neke nevjerovatne momente sa najvećih teniskih terena".

Španac je u odlučujućem petom setu imao pet brake lopti, što nije iskoristio, zbog čega je na kraju i poražen.

"Nemam na šta da se žalim, Novak je bio sjajan. Mogu da kažem da je zaslužio pobjedu, jer i jeste tako. Ali mislim da sam je zaslužio i ja. Kao što sam rekao i poslije meča protiv Del Potra, svako može da pobijedi, tako je bilo i danas. Prošlog dana je bio moj dan, danas nije i to je to", dodao je Nadal.

Bitan faktor na meču tokom oba dana bio je i zatvoren krov na Centralnom terenu Ol Ingland Klaba. Novinari su pitali Nadala da li je bilo logično da u subotu u dnevnom terminu bez kiše krov bude zatvoren.

"Ne, ali ne želim da više govorim o tome. Vi ćete o tome pisati, to nije moj posao", zaključio je Španac koji je kao i Đoković smatrao da bi krov ipak trebao biti otvoren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније