Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V.

24. 04. 2024. 16:01 >> 16:00
Čitaj mi:

ŠPANAC PRIZNAO

Nadal: Ako stignem u ovakvom stanju u Pariz, neću igrati

Španski teniser Rafael Nadal kazao je da ukoliko ne popravi formu i fizičku psremu do početka Rolan Garosa, neće ne nastupiti u Parizu.

On ove sedmice nastupa na mastersu u Madridu, a prvi rival biće mu američki teniser Darvin Blank.

"Moj cilj za ovu nedjelju je da budem na terenu i da uživam što je više moguće. Želim da završim turnir živ i uživam u činjenici da imam priliku da se takmičim još jednom. Ovdje sam, dajem sebi šansu i nadam se da će se stvari poboljšati. Ne gubim nadu. U sportu se stvari mogu vrlo brzo desiti”, rekao je Nadal.

Rekoa je da neće po svaku cijenu igrati na Rolan Garosu, te da ako i ne nastupi neće biti, kako je istakao, smak svijeta.

"Ako stignem u Pariz ovako kako se osjećam danas, neću igrati. Igraću Rolan Garos ako se osjećam konkurentno. Ako mogu da igram, igraću. Ako ne mogu da igram, ne mogu. To neće biti smak svijeta ili kraj moje karijere. Još uvijek imam ciljeve poslije Rolan Garosa, kao na Olimpijskim igrama", rekao je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније