Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 07. 2018. 23:45 >> 23:31

NAKON POROĐAJA

Minela u prvom WTA finalu u karijeri

Teniserka iz Luksemburga Mendi Minela plasirala se danas u finale turnira u švajcarskom Gštadu i mogla bi da osvoji prvi trofej u karijeri devet mjeseci poslije porođaja.

Minela je u polufinalnu pobijedila Čehinju Marketu Vondrousovu sa 4:6, 6:2, 6:2 i prvi put u karijeri, u 32. godini, plasirala se u WTA finale.

Ona se porodila u oktobru, a ako sjutra osvoji titulu, postaće treća teniserka koja je kao majka u posljednjih godinu dana osvojila trofej. Prije nje to su učinile Katarina Bondarenko u Taškentu i Tatjana Marija na Majorci.

Minela će u finalu igrati protiv prvog nosioca Francuskinje Aliz Korne, kojoj je Kanađanka Eženi Bušar predala meč zbog povrede butnog mišića.

Prije prekida, Korne je osvojila prvi set poslije taj-brejka i vodila je sa 1:0 u drugom setu. Korne će pokušati da osvoji šestu WTA titulu, a prvu u posljednje dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније