Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 08. 2013. 21:07 >> 02:46
2

NAKON NADALA

Đoković osigurao mjesto na završnom turniru

Prvi reket svijeta Novak Đoković obezbijedio je učešće na ovogodišnjem završnom turniru u Londonu, koji će se održati od 4. do 11. novembra.

Đoković je uspio da se kvalifikuje tako što je ove sezone osvojio potreban broj poena za turnir u Londonu, gdje je bio najbolji prošle godine. U 2013. trijumfovao je na na Australijan Openu, Dubaiju, Monte Karlu, a dok je u finalu Vimbldona poražen od Endija Mareja.

Prije njega, svoje mjesto na završnom turniru osigurao je jedino Rafel Nadal.

"Cilj mi je da odbranim titulu, ali to stvara dodatni pritisak, a očekivanja su ogromna. To što sam prošle godine podigao pehar daje mi pravo da se nadam istom i ovog puta. To me uvjek inspiriše da pružim maksimum", poručio je srpski teniser.

Do sada u karijeri, Đoković je dva puta osvajao ovaj turnir. Osim prošle godine, bio je najbolji i 2008., kada je Šangaj bio domaćin turnira.

"Najdraža uspomena mi je trofej iz 2012. kada sam svih pet mečeva riješio u svoju korist, što je bio sjajan završetak sezone za mene", dodao je Đoković, kojem će ovo biti sedmo uzastopno učešće na završnom turniru.

"Barclays ATP World Tour Finals" je zvanično ime turnira posljednje četiri godine od kako se održava u londonskoj O2 Areni.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније