Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B. [ Beta ]

20. 01. 2019. 09:16   >>  08:49 3

AUSTRALIJAN OPEN

Nadal brzo i lako do četvrtfinala

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, nakon što je jutros pobijedio Čeha Tomaša Berdiha sa 6:0, 6:1, 7:6.

Nadal je do svoje 20. pobjede u 24. meču protiv Berdiha stigao poslije dva sata i devet minuta igre.

Drugom teniseru svijeta je trebalo oko sat da dobije prva dva seta, prepustivši Berdihu samo jedan gem koji je osvojio u tek u četvrtom gemu drugog seta.

Za razliku od prva dva, treći set je bio uzbudljiviji. Berdih je u 12. gemu propustio i jednu set loptu prije nego što je Nadal stavio tačku na ovaj meč u taj-brejku (7:4).

Nadal će u svom 11. četvrfinalu Australijan opena igrati protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, koji je izborio plasman u svoje prvo grend slem četvrtfinale u karijeri.

Tijafo je svoj 21. rođendan proslavio pobijedivši Bugarina Grigora Dimitrova sa 7:5, 7:6(6), 6:7(1), 7:5.

Predstojeće četvrtfinale biće prvi međusobni duel Nadala i Tijafoa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније