Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 09. 2013. 23:26 >> 23:26

IZNENAĐENJE

UO: Vavrinka izbacio Mareja

Endi Marej nije odbranio titulu na US openu. Treći teniser sa ATP liste poražen je u četvrtfinalu gren slema u Njujorku od Švajcarca Stanislasa Vavrinke sa 3:0, po setovima 6:4, 6:3, 6:2 poslije 135 minuta borbe.

Plasmanom u polufinale US opena, Vavrinka je napravio najveći uspjeh u karijeri, a u polufinalu će igrati protiv pobjednika meča Novak Đoković – Mihail Južnji, koji je na programu kasno noćas po srednjeevropskom vremenu.

Koliko je Švajcarac bio ubjedljiv najbolje pokazuje podatak da Marej nije imao nijednu brejk loptu na meču.

Vavrtinka je završio sa 30 vinera i 37 grešaka, a Marej je imao samo 15 direktno osvojenih poena i 45 grešaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније